Haberler

≡

Süreko, Kalder'e ana sponsor oldu

10.01.2012, Salı

“Kalder Tehlikeli ve Özel Atıkların Yönetimi” Sempozyumu, Süreko Atık Yönetimi A.Ş. Ana Sponsorluğunda gerçekleşti

Süreko Atık Yönetimi A.Ş., 10 - 11 Ocak 2011 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen, “Kalder Tehlikeli ve Özel Atıkların Yönetimi” Sempozyumu’na ana sponsor oldu.

Sempozyum boyunca, 8 farklı oturum düzenlendi ve 20’den fazla sunum yapıldı.

Açılış konuşmasının Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır tarafından yapıldığı oturumda, Süreko A.Ş. Çevre ve Kalite Şefi Özge Erbulundu tarafından “Tehlikeli atıkların geri kazanımı ve bertarafı” konulu sunum sunuldu ve Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Vildan Gündoğdu oturum başkanlığı görevini yürüttü. Sunumda Süreko’nun mevcut atık geri kazanım ve bertaraf kabiliyetlerinin yanı sıra, yakın zamanda tamamlayacağı yatırımlar anlatıldı.

Sanayi firmalarının yoğun ilgi gösterdiği sempozyum vesilesi ile Süreko ve Ege bölgesinde bulunan atık üreticisi sanayi firmaları işbirliklerini pekiştirme fırsatı yakaladılar.

Sempozyumun yanı sıra, Süreko Atık Yönetimi A.Ş.’nin kurmuş olduğu tanıtım standı da ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Sempozyum ziyaretçilerinin ağırlandığı ortamda aynı zamanda Süreko’nun devreye aldığı ve yakın zamanda alacağı enerji geri kazanımı ve atık bertaraf uygulamaları hakkında bilgi verildi. 

sureko_kaldere_ana_sponsor_oldu

10 Ocak 2012 Salı

Tüm Haberler