Haberler

≡

Süreko'ya kardeş okul

27.01.2012, Cuma

Manisa'da Valiliğin başlattığı "Kardeş Okul-Kardeş Kurum" projesi kapsamında 27 Ocak 2012 Cuma günü Manisa Kültür Sarayında, Süreko Atık Yönetimi A.Ş. ve Sandal İlköğretim Okulu arasında protokol imzalandı.

Bölgenin saygın kurum ve kuruluşları arasında yer alan Süreko Atık Yönetimi A.Ş., sürekli olarak yardımda bulunduğu Sandal İlköğretim Okulu ile sevgi, saygı, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını daha da geliştirmek ve iyi bir sosyal sorumluluk örneği oluşturmak adına “Kardeş Okul Kardeş Kurum” protokolünü imzaladı. Süreko Şirket Müdürü Galip Tekiner ve Sandal İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Sarı, bu imzanın ilişkileri daha da pekiştireceğini ifade ettiler.

Manisa Kültür Merkezinde düzenlenen protokol imza törenine, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, Manisa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turgut Uysal, İl Jandarma Komutanı Albay Vural Erol, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altunsoy da katıldı. 

surekoya_kardeş_okul

27 Ocak 2012 Cuma

Tüm Haberler