Haberler

≡

Recydia, Avrupa Birliği Çevre Ödülleri’nin Türkiye’deki finalistleri arasında yer aldı

08.04.2016, Cuma

Ülkemizde Atık sektörünün lokomotif firmalarından biri olan Recydia A.Ş., İstanbul Kömürcüoda’daki yatırımı; Hereko Mekanik Biyolojik İşlem Tesisi Projesi ile Avrupa Birliği Çevre Ödüllerinde Türkiye’nin ileri gelen firmalarıyla beraber farklı kategorilerdeki  finalistler arasında yer almayı başardı.

Avrupa Birliği Çevre Ödülleri’nin ürün ve hizmet kategorisindeki finalistlerinden biri olan Recydia, Türkiye’deki finalistler arasından seçilecek birincilerin duyurulacağı Ulusal Program Birincileri ödül törenine de finalist olarak katılacak.

Avrupa Birliği Türkiye Bölgesel Çevre Merkezi (REC) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Mayıs ayında gerçekleştirilecek törene finalist olarak katılmaya hak kazanan Recydia, ürün ve hizmet kategorisinde Türkiye birinciliğini almak için yarışacak.

Recydia, 2012 yılında ‘’Atıktan Enerjiye Çözümler’’ sloganıyla faaliyete geçen şubesi Hereko A.Ş.’nin Mekanik Biyolojik İşlem Tesisi Projesiyle Avrupa Birliği Çevre Ödülleri’nin Ekim ayında Talinn’de yapılacak olan ödül törenine Türkiye ayağında yapılan değerlendirme sonucunda Türkiye finalistlerinden biri olarak katılmaya da ayrıca hak kazandı.

Türkiye’de Çimentaş Grup bünyesinde faaliyet gösteren İtalya merkezli Cementir Holding’in çevre konusunda faaliyet gösteren firması olan Recydia; Türkiye’nin Avrupa’nın Birliği’ne sunulan projelerinden birine sahip çok az sayıdaki firma arasındaki yerine almaktan gurur duymaktadır.

recydia_avrupa_birliği_cevre_odullerinin_turkiyedeki_finalistleri_arasında_yer_aldı

8 Nisan 2016 Cuma

Tüm Haberler